נשירת שיער אגרסיבית מאוד ומינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

12/01/2018 | 00:31 | מאת: אליסיה

היי, אני סובלת מנשירה קיצונית מאוד ... התחלתי מינוקיסי 5% אבל תופעות הלוואי בלתי נסבלות- עקצוצים, צריבה בעור, כאבים בחזה. הורדתי את המינון ליום כן יום לא ותופעות לוואי עברו. אך האם זה מינון יעיל?? או שעדיף כבר בלי המינוקסי בכלל ויום כן יום לא יכול אפילו לעשות נזק... בבקשה ד"ר אשמח לתשובתך

לקריאה נוספת והעמקה
15/01/2018 | 12:51 | מאת: ד"ר גינזבורג

שלום רב, המינון יעיל ואינו גורם לנזק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער