שמן קיק ועוד כמה שאלות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/01/2018 | 13:09 | מאת: Someone

ראשית אציין שאני מטופל במינוקסי ופרופסיה. עד היום הייתי רוחץ את הפנים בסבון ומורח קרמים. כעת צריך לנקות גם את המפרצים ולמרוח שם קרם? כי זה קרוב לפנים. למשל לקירחים לגמרי יש קרם הגנה לקרחת (שלא למשל יצאו כתמים מהשמש - נראה לי שמעתי את זה איפשהו). אני פשוט לא רוצה עור בוגר במפרצים וצעיר מקרמים בפנים. האם ניקיון וקרמים על המפרצים לא יהרוס את הטיפול של המינוקסי שאמרח בשעות אחרות? שאלה נוספת היא אחרי כמה זמן בשימוש במינוקסי אוכל לנקות את האיזור ממנו בסבון ולמרוח שם קרמים (במפרצים)? עוד שאלה היא שמן קיק. יש לי מפרצים עם מעט מאוד זקיקי שיער וחלק מקריח. האם שימוש של שמן קיק במפרצים למשך שעות הלילה יכול לגרום לצמיחת שיער שם? וכל כמה זמן להשתמש במפרצים בשמן קיק? עוד שאלה היא קראתי שהמינוקסי טוב לאיזורים אחרים בשיער ופחות למפרצים. האם זה נכון? האם המינוקסי והפרופסיה יצמיחו לי מתישהו שיער במפרצים ובחלק האחורי של השיער? ההתקרחות והדלול החלו בחודש וחצי האחרונים. השימוש בתרופות ממש מהתקופה האחרונה התחלתי. אני לא ממש בעניין של השתלת שיער ):

09/01/2018 | 17:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רב המלצתי היא לא למרוח קרם במיקום בו אתה מורח מינוקסי. זה יכול לסתום את הנקבוביות ולהוריד את יעילותו של המינוקסי. המלצתי להימנע משהיה ממושכת בשמש. לאחר מריחת המינוקסי עדיף לא למרוח קרם עד לפחות 5 שעות. שמן קיק אינו גורם לצמיחת השיער. המינוקסי אינו טוב לאיזורים אחרים בשיער ופחות למפרצים - יעיל באותה מידה. לשאלתך האחרונה, במידה ולא קיים שיער באזורים אלו מינוקסי ופרופסיה לא יצמיחו שיער. במידה והשיער קיים ודליל המינוקסי והפרופסיה יכולים לעזור. ממליץ להמתין כשנה לפחות עד שיראה השינוי בצמיחת השיער. ממליץ לך לצלם את עצמך כדי שיהיה לך מודל להשוואה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות