פרופסיה, לא מצליח להגיע לזקפה מלאה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/01/2018 | 04:50 | מאת: ג'וני

שלום דוקטור אני בן 23 ונוטל פרופסיה כבר 3 חודשים. לאחרונה שמתי לב שאני פשוט לא מצליח להגיע לזקפה בזמן אוננות, בקושי 80 אחוז. בנוסף שמתי לב שנעלמו לי לחלוטין זקפות בוקר. מה עושים במצב כזה? כרגע אין לי גישה לרופא בגלל שהייה בחו"ל לחודשיים הקרובים, אשמח לעזרה בנושא.

08/01/2018 | 09:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רב יש להוריד המינון של התרופה. יש לקחת יום כן ויום לא. אם התופעות שתיארת יחזרו יש להפסיק את התרופה לחודש. במידה והתופעות יחזרו יש להפסיק את נטילת התרופה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות