הפסקת מינוקסי והישארות על פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

03/01/2018 | 22:55 | מאת: אבי

אני לוקח פרופסיה ומורח מינוקסידיל על הראש כבר חודש אחרי שנהייתה לי התדלדלות שיער קלה עד קשה באזורים שונים בראש(ללא אזורים עם קרחת מוחלטת) וזה נשאר לי ככה במשך 3 שנים מבלי שטיפלתי בזה. אני רוצה אחרי שהשיער יחזור להיות פחות או יותר נורמאלי להפסיק עם המינוקסידיל ולהמשיך רק עם פרופסיה אבל אחרי שקראתי קצת בפורומים באינטרנט נראה שיש אנשים שמדווחים שהפסקת המינוקסי גורמת להם לנשירה והם מאבדים את ה"הישגים" שהם קיבלו מהמינוקסידיל גם אם הם התחילו לקחת פרופסיה. זה נכון? האם לא אוכל להשאיר את השיער שהצמחתי עם המינוקסידיל עם פרופסיה בלבד?.

לקריאה נוספת והעמקה

אבי שלום ממליץ לא להפסיק עם המינוקסידיל. במידה ותחליט כן להפסיק, יש להוריד המינון באופן הדרגתי יום כן יום לא למשך כחודש. ואז ניתן להפסיק לגמרי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער