DHT הורמוני נשים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/04/2007 | 17:17 | מאת: רן

ד"ר שלום, אני סובל מדלילות שיער במרכז הראש והבנתי שדלילות השיער אצל גברים נובעת עקב תוצאת לוואי של הטוטסטרון ההופך לDHT הגורם לזקיקי השיער להתנוון אולם אצל נשים אין התופעה כך בגלל הורמוני הנשים כמו אסטרוגן הפועלים נגד הDHT. שאלתי מדוע גברים לא יכולים לקחת הורמונים אלו בהזרקה או ע"י טבליות על מנת למנוע נשירת שיער אצל גברים.?

01/05/2007 | 14:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רן, הבעייה שעם מתן הורמונים נשיים, לגבר עלולות להיות תכונות נשיות, כגון הגדלה בחזה, שינוי בקול, שינוי באיבר המין וכדו'.

22/07/2007 | 11:50 | מאת: אמירה

שלום רב החברה שלי בת 19 ויש לה שיער מאוד דליל ודק כמו כן סובלת מנשירת שיער מאוד גבוהה כך שזה מפחיד כבר רציתי לדעת בבקשה מה את ממליץ.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות