שיער דליל- מה לעשות?!

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/04/2007 | 17:09 | מאת: דניאל

ד"ר שלום. אני חייל בן 19, ובחצי שנה האחרונה ניכר כי אני סובל מנשירת שיער , בהתחלה נראה היה כי נשירת השיער רבה אך לאחרונה היא הולכת ופוחתת (יש לציין כי אין לי מפרצים). בכל אופן, הלכתי לרופאת העור בבסיס אשר שלחה אותי לבצע כמה בדיקות דם והתשובה הייתה כי חילופי החומרים בגופי תקינים. רופאת העור רשמה לי פרופסיה ומינוקסידין 5 כטיפול אשר ימנע את נשירת השיער אולם לא השתמשתי עד כה באף אחת מהתרופות בגלל תופעות הלוואי בעקבותן שהמפחידה ביותר זה ירידה באון הגברי. שאלתי היא האם יש טיפול טבעי המבוסס על תכשירים טבעיים בלבד לחיזוק השיער ואף להצמחה של שיער חדש? מצפה לתשובה בכליון עיניים, דניאל

01/05/2007 | 14:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום דניאל, לצערי אין טיפול על בסיס טבעי לנשירה או חיזוק השיער.

01/05/2007 | 19:16 | מאת: דניאל

הבנתי שיש צמח טרופי בשם SAW PLAMETO העוזר באותה המידה כמו פרופסיה , יש לך מושג היכן אוכל להשיגו וכיצד להשתמש בו ? כמו כן, מהן תופעות הלוואי של פרופסיה בהקשר של האון הגברי? נעלמת הזקפה ? חלה התדלדלות בזרי? אודה לך אם תפרט מעט על כך.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות