שאלה בקשר לטיפול נוסף מלבד פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/12/2017 | 18:52 | מאת: דודי

שלום דוקטור, אני בחור בן 27 וחצי והתחלתי לקחת פרופסיה לפני חודשיים בערך עקב דלילות רצינית בקודקוד הראש. אני כבר רואה את התוצאות של הטיפול, השיער הדליל מתעבה ואני שמח על כך. רציתי בבקשה לשאול האם ישנו טיפול נוסף שאפשר לשלב יחד עם הפרופסיה ? (חוץ ממינוקסי, אין לי סבלנות להתעסק המריחה של זה). חשבתי על מסרק מחטים מה דעתך והאם יש לך הצעות אחרות ? תודה רבה.

10/12/2017 | 11:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דודי שלום, אני מאמין שבשלב זה הפרופסיה מספיקה - לאחר כשנה היא גם עשויה להצמיח שיער חדש ב-60% מהמקרים. האופציה הנוספת היא בעתיד לעשות השתלת שיער במידה והפרופסיה לא תעזור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות