פרופסיה חודש - עצירת נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/12/2017 | 09:48 | מאת: אוהד

שלום דוקטור, איך אוכל לדעת שהפרופסיה עוזרת לי? נוטל כבר חודש פרופסיה, וכשאני חופף אני רואה עדיין שיערות. איך אוכל לדעת אם הפרופסיה עצרה לי את הנשירה?

04/12/2017 | 08:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אוהד שלום, הפרופסיה עצרת את הנשירה בין 3-6 חודשים כך שתוכל להבחין בשינוי מן הסתם.

04/12/2017 | 14:59 | מאת: אוהד

תראה אני כרגע לא נראה מקריח. המטרה שלי היא בהחלט לעצור את הנשירה. השאלה היא מה האינדיקציה לעצירת הנשירה? אם אני מעביר את היד על הראש לא אמורה להיות לי אף שיערה על היד? זו האינדיקציה?

06/12/2017 | 11:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אוהד שלום, האינדיקציה היא שהשיער מפסיק להדלל או אף משתפר, זה לא אומר שפה ושם לא נופלת שערה או שתיים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות