נשירת שיער חמורה - שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/12/2017 | 21:26 | מאת: גלי

שלום רב - אני בת 41 , בריאה, עד כה הייתי תמיד עם שיער שופע ומלא. לא חושבת שיש לי במשפחה אנשים עם קרחות או שיער דליל. כבר כמה חודשים אני חווה נשירה חמורה , לא חוויתי כזו גם לא אחרי הלידות... אני רואה הידלדלות רצינית מקדימה , באזור המצח ..ובצדדים. רופא עור ורופא משפחה לא יודעים להמליץ לי מה לעשות או ממה הנשירה נובעת - המליצו רק על רוטס HR (לוקחת כבר שבועיים בערך..) בנוסף - עשיתי את כל בדיקות הדם - ויטמינים ועד הורומונים - הכל יצא תקין. התחלתי לאכול את כל מה שקראתי באינטרנט שמומלץ לחיזוק שורשי שיער + מריחה של שמנים על הקרקפת - כל תרופות הסבתא שיש... זה מפחיד. זה מלחיץ. כל נגיעה בשיער , כל חפיפה , או אפילו בבוקר על הכרית - כל הזמן נופלות עוד ועוד שערות... מה עוד לעשות? איך מגלים ממה זה קורה? האם יש קשר לחילוף עונה? אבל כמה זמן זה חילוף עונה? אני ממש אשמח לכל עזרה ועצה.

03/12/2017 | 08:21 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גלי שלום, קשה לי לענות לך מבלי שבדקתי - יש היום מיגוון טיפולים לעצירת הנשירה וממליץ לך להתייעץ רק עם רופא עור כדי שיבדוק ויחליט על הטיפול המתאים ביותר ולא להסתמך על "טיפולים" מהאינטרנט. בסתיו יש לעיתים נשירה מוגברת ממש כמו השלכת בעצים אבל על סמך דברייך עליך להתייעץ עם הרופא המתאים.

03/12/2017 | 09:37 | מאת: גלי

תודה רבה על תגובה מהירה! ורק שאלה קטנה נוספת - רופא מתאים = רק רופא עור? או ללכת לרופא נוסף? רופא עור כבר ראיתי..

04/12/2017 | 08:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גלי שלום, רק רופא עור - תבדקי בקופה רופא שיותר מומחה בטיפול בשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות