התקרחות בגיל 20 עזרה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/11/2017 | 21:52 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור אני בן עוד מעט 20 ומקריח יש לי שיערות במפרצים אבל דקיקות האם פרופסיה עובדת על המפרצים, תוך כמה זמן יחול שינוי , אני כבר חודש עם הכדור פרווניר והשומניות שהיה בשיער נעלמה וגם הנשירה כמעט ונעלמה ,תודה!

30/11/2017 | 08:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אנונימי שלום, הפרופסיה לעיתים עוזרת גם במפרצים, בפרט אם באמת מתחילים ליטול אותה בגיל צעיר - תמשיך בטיפול ובמקרה הגרוע במידה ולא תעזור במפרצים תוכל בעוד מספר שנים לבדוק אפשרות של השתלה במפרצים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות