נשירה שיער למרות שימוש בפרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/11/2017 | 15:58 | מאת: עידו

שלום,אני משתמש בפרופסיה כשנה וחצי וגם במינוקסידיל והיא די עצרה לי את ההתקרחות אך במהלך כל הזמן הזה עדיין היו נושרות שיערות כשהייתי מעביר את היד ולפעמים על הכרית. לפני כשבועיים שמתי לב שנושרות שיערות יותר מהקצב הרגיל ואף השיער נהיה טיפה יותר דליל. מה הסיבה לכך ומה אפשר לעשות. אגב שניתי תזונה בזמן האחרון כך שאני מדלג על ארוחת בוקר באופן קבוע...

21/11/2017 | 08:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עידו שלום, בתקופת הסתיו עלולה להיות נשירה מוגברת ממש כמו השלכת בעצים ולעיתים זה קורה אף כשלוקחים פרופסיה. אל תדאג, תמשיך לקחת.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות