אלופציה בצידי הראש מעל לאזניים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

31/10/2017 | 16:40 | מאת: טל

שלום דר' רציתי לשאול לפני כחמש שנים גיליתי 2 קרחות בצידי הראש מעל לאוזניים,ביצעו פיופסיה וזה אכן אלופציה קיבלתי קרם פרוטופיק 0.1%,משתמשת כחודש ללא שינוי האם ניתן לעצור את ההתפשטות ? האם זה בכל מקרה יתפשט ותהיה לי התקרחות כללית? האם בכלל יש דרכי טיפול כי לפי מה שראתי בנושא גם אם עושים זריקות וכו אין מניעה שלא יחזור ובעצם כל הרופאים שהייתי אצלהם טענו שפשוט אין מה לעשות. אז מה לחכות שאהיה קרחת לגמרי?? אודה להתיחסותך

02/11/2017 | 09:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

טל שלום, ישנם טיפולים שונים שמתאימים לבעיה, זה ניסוי ותהיה אבל בהחלט יש הצלחות. האלופסיה לא בהכרח תתפשט להתקרחות אבל אם לא תטופל השיער עלול לא לצמוח באותם מקומות. רצוי להמשיך ולהתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות