תרופות למניעת נשירה צריכות מרשם רופא?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/10/2017 | 13:12 | מאת: יוני

שלום דוקטור, רציתי לשאול, תרופות למניעת נשירה הקלאסיות, פרופסיה והמינוקסידיל צריכות מרשם רופא? אם כן, לאיזה סוג רופא צריך לפנות, רופא המשפחה יענה מיד לבקשה למרשם כזה? יש לך שמות (שיווקיים כמו שמופיע בחנות) מומלצים לתרופות מהסוג הנ"ל? בתודה מראש (תרתי משמע..).

16/10/2017 | 13:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יוני שלום, מומלץ ללכת לרופא עור בתור התחלה כדי שמליץ על הטיפול המתאים - הפרופסיה מחייבת מירשם והמינוקסידיל לא. לאחר מכן גם רופא משפחה יכול לתת את המירשם.

17/10/2017 | 11:58 | מאת: יוני

תודה רבה עזרת לי מאד

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות