קרחת בגיל צעיר 24 - שביל רחב

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/10/2017 | 09:42 | מאת: דליה

שלום, בגיל ההתבגרות הייתה לי תקופה בה תלשתי שיערות מהשיער. כתוצאה מכך יש לי אזור בראש בו השביל רחב יותר מן הרגיל (קרחת). כיום, כ- 5 שנים אחרי, עדיין ניתן להבחין בכך. הפסקתי לתלוש את השיערות אך יש לי נטייה ל"גרד" קשקשים מהקרקפת. כשזה קורה, מרגיש כאילו האזור בו יש קרחת רגיש יותר האם ייתכן כי המצב נשאר כך בגלל הנטייה הזו או שמדובר על דבר בלתי הפיך שנוצר? האם יש תרופות סבתא שניתן לטפל בכך? תודה

08/10/2017 | 10:22 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דליה שלום, יכול להיות שכתוצאה מהתלישה והמשך ההתעסקות באיזור נותרה שם קרחת שרק השתלת שיער יכולה לפתור את הבעיה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות