פרופסיה נכשלה אצלי, מדוכא וחסר פתרון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/09/2017 | 17:50 | מאת: אמיר

שלום דוקטור. לקחתי פרופסיה במשך שנה בציפייה גדולה שהכל עובד כמו שצריך ושיהיה טוב. למרבה הצער ההתקרחות המשיכה גם במרכז הראש. אני מרגיש מרומה ונבגד. למה לעזאזל דווקא אני בין ה10 אחוזים שזה לא עובד עליהם? אני מצד שני מפחד להפסיק לקחת כי אולי תהיה התדרדרות עוד יותר גדולה? אולי בכל זאת הפרופסיה כן שומרת על אחוז מסויים מהשיער שלי ולכן כדאי להמשיך? תודה

11/09/2017 | 09:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אמיר שלום, לא יכל לענות לך מבלי שראיתי תמונות של לפני ואחרי (מקוה שצילמת את עצמך לפני תחילת הטיפול). בכל מקרה, תמיד אפשר לשקול השתלת שיער במידה ומתאים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות