כמה זמן לוקח לקרקפת/שיער להשתקם?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

29/08/2017 | 19:05 | מאת: PF

שלום ד"ר, הבנתי שאתה מתנגד לכל סוג של החלקה, אך רציתי לדעת מה ההסתברות לשיקום השיער לאחריה? השערה עצמה בריאה ולא יבשה, אך הנשירה שלאחר ההחלקה לא מפסיקה, והקרקפת מגרדת לפעמים. מהנסיון שלך עד היום, האם ישנו סיכוי סביר שהשפעת החומרים תחלוף עם הזמן והנשירה כתוצאה מההחלקה תפסיק? שאלה נוספת, התחלתי לקחת חסמי בטא במינון 60 מ"ג. הוא אמנם לא גבוה, אך מיד חשתי בהשפעה על הנשירה שהפכה למאסיבית וגורמת לי ללחץ נוראי שגם ודאי מגביר את הנשירה. מחיפוש אחר מידע בנושא הבנתי שנשירה כתוצאה מתרופות היא הפיכה. האם זה נכון? ואם כן, תוך כמה זמן לאחר הפסקת התרופה אוכל להרגיש בשינוי כלשהו? האם השיער שנשר יחזור לצמוח? תודה מראש

30/08/2017 | 18:42 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לך, כפי שציינת אני מתנגד לכל החלקה שהיא ולעיתים הנזק יכול להיות בהחלט בלתי הפיך. חוסמי הבטא עלולים לגרום לנשירה קלה ואם תפסיק סביר להניח שגם הנשירה תפסק עם הזמן, לא יכול לנקוב בזמן מדוייק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות