הסיבה לתקרחות.........

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/08/2017 | 22:05 | מאת: יעקב

שלום דר, כפי שהינך יודע הקרחה נגרמת מרגישות להורמון dht אז אלה שלא מקריחים מאיזה סיבה זה?בגלל שהם לא רגישים להורמון הזה?או בגלל שפשוט הdht שלהם נמוך?ולמה פשוט לא חושבים על משהו שימנע את הרגישות להורמון הזה?ידוע לך אם מנסים לעבוד על דבר כזה?ולא תרופות כמו פרופסיה שלא עוזרות( כי בסופו של דבר קרחת תהיה למי שאמור להקריח)

28/08/2017 | 08:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יעקב שלום, 98% מהגברים הסובלים מנשירה/התקרחות הסיבה היא גנטית הורמונלית ואכן תפקידה של הפרופסיה לחסום את הורמון ה-DHT וברוב המקרים עוזרת. תמיד מנסים לחפש פתרונות נוספים ומן הסתם מתישהו זה יקרה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות