נשירת שיער מוגברת בעקבות מינוקסידיל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/08/2017 | 12:56 | מאת: שרון

אני בת 43. מזה שנתיים וחצי סובלת מנשירת שיער. לפני כחודש רופא עור נתן טיפול של מינוקסי 2 ורוטס hr. מזה כשבועיים חווה. נשירה מאוד מוגברת. במקלחת נושרות כ 300 שיערות. האם להמשיך עם המינוקסי? האם המינוקסי גורם לנשירה? אני ממש בלחץ כי השיער בחלק הקידמי של הראש נעשה ממש דליל ורואים כבר שבילים. סובלת מעט מאנמניה. מעבר לכך לא נוטלת תוספי מזון נוספים.

17/08/2017 | 08:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שרון שלום, המינוקסי עלול לגרום לנשירה מוגברת בשבועיים שלושה הראשונים, אך לאחר מכן עוצר בד"כ את הנשירה ושומר על הקיים. ממליץ לך להשתמש במינוקסי 5% ולא 2%.

16/08/2019 | 16:33 | מאת: אוריאל

עם אני משתמש במינוקסי 5 כבר 3 חודש והנשירה מתחזקת מיום ליום מה לעשות ?

20/09/2019 | 01:31 | מאת: אבי

אם זה נמשך לאחר חודשיים להגביר את הנשירה..זה תקין?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות