האם עד החתונה שלי בעוד כעשור אהיה עם שיער מלא כילד?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/08/2017 | 21:11 | מאת: עודד

שלום דוקטור, ראיתי כתבה על כך שעד סוף 2018/2020 ישווק ביפן טיפול בתאי גזע שאמור להחזיר שיער מלא לקירחים. האם אתה מאמין שעד 2020 יצליחו לפתח טיפולים פורצי דרך שיחזירו לקרחים שיער מלא? כמו למשל משהו עם השכפול זקיקים או תאי גזע? על סמך הידע שלך האם אתה יכול להגיד שיש התקדמות במציאת פיתרון סופי ופורץ דרך להתקרחות גנטית? האם היום בשנת 2017 יש התקדמות דרמטית ביחס לשנת 2012 למשל?

16/08/2017 | 12:22 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עודד שלום, לא אני לא יכול להגיד שעד 2020 יהיה שינוי כזה דרמטי - אני יכול להגיד שכל הזמן עובדים על זה, ומן הסתם התקדמו מאז 2012 אך עדיין לא נמצא פתרון פורץ דרך...

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות