נשירת שערות אחרי מקלחת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/08/2017 | 10:13 | מאת: רפאל

שלום דוקטור. התחלתי לקחת פרופסיה לפני חודשיים, עד לפני שבוע, בכל העברת יד בשיער שלי אחרי מקלחת היו יוצאות 3-4 שערות בממוצע. הכי הרבה היו יוצאות 8 לפעמים וכמעט לא היה מצב שיש 0. לפתע בשבוע האחרון יש כל פעם 1-2 שערות בממוצע בכל העברת יד אחרי מקלחת. הכי הרבה נתפסות 3 ויש המון פעמים שלא נתפסות בכלל, מה שאז היה מאוד נדיר. האם זה אומר שהפרופסיה התחילה להשפיע? האם בדיקת כמות נשירת שיערות זאת אינדיקציה להאם ההתקרחות גברית הפסיקה או לא? והאם אפשר לצפות לתוצאות טובות בההמשך? תודה רבה.

01/08/2017 | 11:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רפאל שלום, כמובן שיש לשער שהפרופסיה התחילה לעזור ובעתיד אף עשויה להצמיח שיער חדש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות