פרופסיה מתוסכל מאוד .....

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/07/2017 | 09:42 | מאת: גלעד

שלום דוקטור. אני לוקח פרופסיה חודש וחצי, לפני זה לקחתי פרופסיה גנרית שנה שלמה והנשירה החמירה ביותר. אני כיום במצב הרבה פחות טוב מלפני שנה וחודשיים. אני מאוד מאוד מתוסכל איך זה שפרופסיה לא עובדת עלי? מה לעזאזל הסיכוי שאם הגנרית לא עבדה אז המקורית כן תעבוד? אני בלחצים מטורפים מנושא ההתקרחות למה נגזר עלי גם להקריח בגיל כזה צעיר וגם להיות מהאחוז הכל כך קטן שפרופסיה לא עובדת עליו??? אקמול עובד על כולם למה שפרופסיה לא תעבוד?

31/07/2017 | 09:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גלעד שלום, אין לי כמובן תשובה חד משמעית לשאלתך - ממליץ לך להתמיד לפחות שנה עם הפרופסיה המקורית ולבדוק תוצאות (צלם את עצמך כדי שיהיה מקור להשוואה).

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות