תופעות לוואי של פרופסיה.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

18/07/2017 | 06:36 | מאת: רונן

שלום ד״ר. אני בן 34 , בריא. התחלתי לקחת פרופסיה לפני כחודש בהמלצת רופא עור. נכון לרגע זה התרופה החלה להשפיע כיוון שאני שם לב שהקרקפת כבר אינה שומנית. יש רק בעיה אחת והיא שהזקפה נעשתה מעט רכה יותר. (אין לי בדיוק קושי להגיע אליה אך היא נעשתה קצת פחות קשה ממה שאני רגיל). ידוע לי מחברים שהתרופה עובדת מצויין ואין להם תופעות , לכן אני חושב שגם אצלי יש סיכוי שהנושא פסיכולוגי. ברצוני להמשיך לפחות עוד חודשיים ולראות אם תופעת הלוואי מסתדרת מעצמה ואם לא אז אפסיק. השאלה שלי היא בהנחה ותופעת הלוואי הנ״ל אינה פסיכולוגית אלא אמיתית , אני אגרום לעצמי נזק אם אמשיך עם הטיפול עוד חודשיים (יש כל מיני שמועות ברשת שהתופעות אינן הפיכות)? אודה לתשובתך.

לקריאה נוספת והעמקה

רונן שלום, ברשת אפשר לכתוב הכל - כמובן שאם תחליט להפסיק התופעה תחלוף.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער