נשירה שיער בזמן לקיחת פרואבניר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/07/2017 | 15:47 | מאת: יובל

שלום, אני משתמש בפרואבניר כ- 10 חודשים. הנשירה הפסיקה די מהר ואפילו השיער התעבה בעיקר בחלק של הקודקוד. לפני כחודש חל שינוי, יש לי נשירת שיער שגורמת לי לדלילות, האם זה נורמלי? האם אני צריך לדאוג שמשהו לא עובד עם התרופה? מאוד מבולבל, אודה לתשובה, תודה רבה! יובל

09/07/2017 | 07:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יובל שלום, יש לי פחות נסיון עדיין עם התחליף הגנרי של הפרופסיה, ממליץ לך לבקש בבית המרקחת את הפרופסיה המקורית ולהשתמש בה, מאמין שהתוצאות יהיו טובות מאד.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות