פרופסיה יעילה רק לאיזורים מסויימים היתכן?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/06/2017 | 00:16 | מאת: עידן

שלום, לקחתי פרופסיה במשך שנתיים וכעת אני יכול להגיד שההתקרחות המשיכה באופן ברור מאוד באיזור של מרכז הראש אבל מה שמוזר זה שבכל שאר הראש (הקודקוד, ורוב האיזור הקדמי) היא דווקא ממש שמרה על הקיים ואף בוודאות הצמיחה שיער. מה הסיכוי שפרופסיה תהיה יעילה בקודקוד ובקדמת הראש אבל לא יעילה במרכז הראש? איך זה יתכן?

14/06/2017 | 18:04 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עידן שלום, ידוע שהפרופסיה יעילה יותר בקודקוד ובמרכז הקרקפת ופחות בקדמת הראש והמפרצים. אין לזה הסבר מדעי - אבל כעובדה זה המצב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות