פרופסיה - חוסר תגובה מוחלטת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/06/2017 | 18:30 | מאת: ערן

שלום רב. האם יכול להיות שפרופסיה לא משפיעה עלי בכלל? האם יש מצב כזה שאדם לא מגיב בכלל לחומר פינאסטריד? אני כבר שנה וחודשיים על פרופסיה גנרית של דוקטור רדי ואני במצב הרבה פחות טוב בקודקוד ממה שהייתי כשהתחלתי. אני שואל אותך בתור רופא שראה אינספור מקריחים, כמה פעמים בחייך אם בכלל נתקלת באנשים שפרופסיה לא עזרה להם בכלל וההתקרחות שלהם נמשכה באותו קצב מהיר? מה לעשות מכאן? תודה רבה.

11/06/2017 | 10:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ערן שלום, הפרופסיה ב-80% מהמקרים עוזרת. אני ממליץ להשתמש בפרופסיה המקורית עליה אני סומך ורואה יעילות רבה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות