נשירת שיער חזקה מאוד

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/06/2017 | 13:23 | מאת: ספיר

שלום, אני בת 23 בריאה אך סובלת מנשירות שיער מוגברת שלא מפסיקה כמה חודשים. מאז ומתמיד היה לי שיער דליל אבל נראה בריא ללא קרחות בשנה האחרונה הפסקתי גלולות למשך חצי שנה שבה התחילה נשירה והחלטתי לחזור לגלולות לפני חודש. הנשירה התחילה לפני 4 חודשים כל התחזקה מאוד בחודש האחרון יש דילול רציני בשיער ואפילו רואים כבר ממש את הקרקפת. אני ממש במצב רע ולא יודעת כבר מה לעשות אשמח לתגובה בעיניין ולעזרתך בעצות אציין כי עשיתי בדיקות דם לבלוטת התריס וויטמינים הכל נמצא תקין

11/06/2017 | 10:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

ספיר שלום, הפסקת גלולות עלולה לגרום לשיבוש הורמונלי זמני שמתבטא בנשירת שיער מוגברת. בד"כ זמני אך ממליץ לך להתייעץ עם רופא עור שיבדוק ויחליט אם יש מקום לטיפול תרופתי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות