פרופסיה מקורית לעומת הגנרית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/06/2017 | 16:48 | מאת: יגאל

שלום רב דוקטור. אני לוקח פרופסיה שנתיים. בהתחלה התחלתי עם הפרופסיה הגנרית ולא היו אצלי תוצאות בכלל, כעבור שנה עם הגנרית עברתי לפרופסיה המקורית, כעת כעבור שנה על המקורית אני בהחלט רואה תוצאות סוף סוף ואין לי ספק שהפרופסיה האמיתית עובדת הרבה יותר טוב מהגנרית. האם אני מדמיין או שיש לך הסבר הגיוני אפשרי לכך? הרי שניהם זה אותו חומר? שמתי לב גם שכדורי פרופסיה המקורית גדולים כמעט פי 2 מהגנרית, אז איך זה יתכן ששניהם 1 מ׳׳ג פינאסטריד? ההשערה שלי היא ששניהם כן 1 מ׳׳ג פינאסטריד אבל יש בפרופסיה המקורית עוד חומרים שהם לא פינאסטריד (שהופכים כל מנה לגדולה יותר מהגנרית) שעוזרים לפינאסטריד להיספג טוב יותר כדי להשפיע על השיער, יכול להיות? מה אתה אומר? תודה רבה.

08/06/2017 | 08:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

יגאל שלום, אין לי כל הסבר אבל באמת מנסיונם של מטופלים שלי הפרופסיה המקורית עובדת טוב יותר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות