פרופסיה מועד עצירת הידרדרות השיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

05/06/2017 | 22:12 | מאת: דו

שלום דוקטור, שאלה קצת מורכבת של אדם לחוץ על השיער😌. התחלתי לקחת פרופסיה לפני שבועיים, בהנחה שהפרופסיה עובדת עלי כמו שצריך האם אפשר להגיד שהנזק לשיער יפסק רק בעוד 3 חודשים ועד אז התהליך ממשיך להיות בלתי הפיך או שהנזק נעצר מהיום הראשון לנטילת התרופה ואמנם יש סיכוי להידרדרות בטווח של עד 3 חודשים אבל רק כלפי חוץ ומנגד הזקיקים הפגועים חלקית דווקא מפסיקים להיפגע כבר מהיום הראשון? תודה רבה

06/06/2017 | 08:31 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דן שלום, הפרופסיה מתחילה את עבודתה בעצירת הנשירה לאחר 3-6 חודשים, כך שכרגע עדיין לא משפיעה על המשך הנשירה. מכיוון שב-60% מהמקרים אף מצמיחה שיער חדש יש להניח שתכאשר התהליך יעצר תהיה צמיחה מחודשת לפחות של חלק מהשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות