איך מזהים התקרחות אנדרוגנטית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/05/2017 | 15:04 | מאת: גבי

שלום רב דוקטור ישלי נשירת שיער לא במפרצים אלא פשוט בכל החלק האמצעי של הראש וקראתי שהתקרחות אנדרוגנטית זה מתחיל מהמפרצים לא?אז האם זה מסיבה אחרת אצלי?בדיקות דם יצאו תקינות כולל בלוטת התריס.יש לציין שאני חש שומניות רבה בקרקפת וכבר חודש נוטל פינסטריד של טבע ואין שיפור אלא אפילו החמרה מה עליי לעשות?

29/05/2017 | 09:50 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

גבי שלום, 98% מהגברים המתקרחים סובלים מהתקרחות על רקע גנטי הורמונלי. נכון שבד"כ מתחיל במפרצים אך יש סוגי התקרחות שונים ויש כמובן כאלה שמתחילים במקומות אחרים. הטיפול בפרופסיה/פינסטריד עוצר נשירה ב-80% מהמקרים תוך 3-6 חודשים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות