שמירת פרופסיה טמפרטורה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/05/2017 | 18:05 | מאת: תומר

שלום רב. ראיתי שכתוב על פרופסיה לאחסן בטמפרטורה של עד 30 מעלות. כשאני קונה פרופסיה איך אני יכול לדעת מה היא עברה בדרך עד שהיא הגיעה אלי?! יש פיקוח על תנאי אחזקתה עד הקונה? יכול להיות שהיא שהתה בשמש הרבה זמן אצל היבואן או משהו כזה... האם זאת לא בעיה? והכי חשוב מה קורה לתרופה אם היא נמצאת במקום חם מדי? האם היא עדיין יעילה? האם פרופסיה היא מסוג התרופות שעדיין יהיו יעילות גם אחרי שהייה בחום?

21/05/2017 | 07:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

תומר שלום, תרופות שנמכרות בבתי המרקחת כמובן נשמרות על פי התנאים המתבקשים.ההמלצה היא לשמור במקום קריר את כל התרופות באשר הן (למעט אלה שדורשות אחזקה בקירור). השתדל לשמור בתנאים כמתבקש בהוראות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות