פרופסיה גנרית בהזמנה מהאינטרנט

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

19/05/2017 | 15:57 | מאת: עומר

שלום דוקטור גינזבורג. אני מזמין באינטרנט מאתר שנראה אמין לגמרי פרופסיה גנרית שנקראת פינקס של dr reddies. אני יודע שתמיד יש חשש שהזמנה מהאינטרנט יכולה להיות של תרופות מזויפות, באיזה דרך אוכל להיות בטוח ששולחים לי את התרופה המקורית ולא זיוף שבעצם לא מכיל פינסטריד בכלל? אם העטיפה של התרופה ששולחים לי נראית בדיוק אותו דבר כמו המקור שראיתי באינטרנט אחד לאחד, האם לדעתך זאת דרך להיות בטוח שהתרופה אמיתית עם החומר הפעיל פינסטריד? או אם לא אז לפי הריח? הטעם? (למשל לקחת כדור אמיתי של פרופסיה מבית מרקחת ולהשוות) אם כל זה לא מספיק האם יש מקום שיכול לבדוק באופן פרטי חומרים פעילים של תרופות? תודה רבה.

21/05/2017 | 07:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

עומר שלום, אני לא יודע להגיד לך איך אפשר להיות בטוח - לפי דעתי הדרך הבטוחה ביותר היא לקנות את התרופה בבית המרקחת ולא באינטרנט.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות