נשירה מאסיבית בחודש ה9 של פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/05/2017 | 21:02 | מאת: דן

היי, אעשה את זה קצר: ב7 החודשים הראשונים: הלבידו ירד, שפיכת זרע מימית, קושי להגיע לזיקפה. אבל - שיער לא נושר כלל. צמיחה חזקה ומלאה והשיער שלי מלא מאי פעם. נהדר. מחודש 8: לבידו חזר + זרע נורמלי + חיי סקס רגילים. נשירת שיער מאסיבית כמו שמעולם לא חוויתי לפני. כרגע אני כבר בחודש 9 בטיפול של פרופסיה (חודש שלם של נשירה רצינית כל יום) והשיער שלי נמצא כמעט בנקודת התחלה של לפני תחילת הטיפול בפרופסיה. מה קורה לי?? האם הגוף שלי הפסיק להגיב ל finestaride פתאום? האם צריך להעלות ל2 מ"ג? תודה

18/05/2017 | 09:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דן שלום, חשוב לדעת האם אתה נוטל את התרופה המקורית פרופסיה או את התרופה הגנרית שלה שלעיתים שמעתי שלא ממש עוזרת. בכל מקרה, אם אתה נוטל את הפרופסיה המקורית אל תפסיק - גם בעת הטיפול יכולים להיות עליות וירידות בנשירת השיער אבל בסה"כ זה שומר והינון הנכון הינו רק 1 מ"ג.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות