לפני 9 חודשים התחלתי טיפול בפרופסיה עם תוצאות מדהימות והפסקתי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/05/2017 | 22:46 | מאת: רם

היי, אני בן 27 והתחלתי לקחת פרופסיה (finasteride) כאשר הבחנתי שנושרות לי יותר מדי שערות פר-יום בשלוש שנים האחרונות ואפשר כבר היה לראות את הקרקפת שלי מבעד לשערות באור חזק. אבל בכל אופן, גם עוד לפני שהתחלתי לקחתי פרופסיה, היו לי שערות בכל הראש עם רק אזורים ספציפיים שבהם היה ניתן לראות שהשיער שהיה שם הוא חלש ודקיק מאוד. (עם זאת, עדיין כן היה קיים שם שיער ובכל האזורים). התחלתי עם פרופסיה לפני 9 חודשים והיו לי תוצאות מדהימות. השיער שלי היה מלא בכל ראש וזה היה כאילו חזרתי לגיל 16 או משהו. זה היה די מרשים וחוויתי את כל התוצאות האלו תוך שלושה חודשים מתחילת הטיפול. בקושי בכלל ראיתי שיער שנושר. פשוט שיער מלא ובריא. הייתי ממש מרוצה. 7 חודשים אחרי שהתחלתי (בערך לפני חודשיים) הפסקתי פתאום ולצמיתות את השימוש בפרופסיה. 4 שבועות לאחר שהפסקתי, חוויתי נשירת שיער מאסיבית. משהו שמעולם לא חוויתי לפני. מאות של שערות נושרות לי בכל יום כבר במשך חודש וחצי. (אני עדיין בתוך ובאמצע של זה...) עכשיו, השיער שלי נמצא פחות או יותר בנקודת ההתחלה של לפני הטיפול בפרופסיה ושוב פעם ניתן לראות את הקרקפת. לפני חמישה ימים התחלתי את הטיפול בפרופסיה בפעם השנייה, אבל אני מודאג שאני לא אזכה לאותן תוצאות מדהימות שחוויתי כשהתחלתי את הטיפול בפעם הראשונה לפני 9 חודשים. אני גם משתמש במינוקסידיל 5% פעמיים ביום מלפני 9 חודשים מהיום שהתחלתי את הטיפול בפרופסיה בפעם הראשונה ודווקא עם מינוקסידיל מעולם לא הפסקתי מהיום שהתחלתי. (אם זה משנה משהו) אז מה הנך חושב? האם יש סיבה לדאגה שמא השערות שנשרו לעולם לא יחזרו? או שגם הפעם הקרקפת שלי תגיב כמו שהגיבה לפני 8 חודשים והתגובה תהיה זהה? תודה רבה, רם

14/05/2017 | 08:18 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

רם שלום, על פי תיאורך חווית הצלחה רבה בטיפול ואני יכול רק להניח שגם חידוש הטיפול יניב אותן תוצאות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות