זריקות מינוקסי כתחליף לתרסיס

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/04/2017 | 10:19 | מאת: נינא

שלום אני בת 43 שנה אמא ל 4 יש לי דלילות שיער שהיא תורשתית משתמשת במינוקסי 5 במשך 3 שנים אני לא מרגישה שהמינוקסי עזר בצמיחת שיער יכול להיות שהוא מנע או הפסיק את הנשירה , רציתי לברר אם יש זריקות מינוקסי שהם מחליפות את התרסיס איפה ניתן לעשות את הזריקות ? כל כמה זמן יש לחזור על זה ? וכמה זה עולה ? האם ניתן לעשות השתלת שיער לנשים שהדלילות היא כללית?

25/04/2017 | 13:03 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

נינא שלום, אין דבר כזה זריקת מינוקסי, יש טיפול שניתן להחדיר מינוקסי לקרקפת באמצעות לחץ אויר בשילוב עם המינוקסי הרגיל. השתלת שיער לנשים שסובלות משיער דליל בכל הקרקפת אינה אפשרית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות