שיער לבן בגיל צעיר סיבות ופתרון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/04/2017 | 16:21 | מאת: אור

היי לפני כשנה הבחנתי בכשלושה ארבעה שערות לבנות בצידי הקרקפת. היום הסתכלתי שוב וראיתי שיש כעשרים שערות לבנות באותו אזור. בנוסף הבחנתי בשערות לבנות על הקרקפת ככה שבכל אזור יש שניים שלושה שערות לבנות. אני בת 25 בריאה לפני שנתיים חוותי נשירת שיער שלא נמצאה לה שום סיבה למעט לחץ נפשי. נשירה זו עברה ללא טיפול . אך השיער לא מלא כפי שהיה. שאלותי הן: 1. האם השיער הלבן יתפשט בגיל כה צעיר 2. מה הסיבה לשיער הלבן 3ץ כיצד ניתן להפחית שיער לבן או להאט את קצב גדילת שיער לבן תודה

09/04/2017 | 11:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אור שלום, שיער לבן הינו עניין גנטי ואין כל דרך לטפל בזה למעט צביעה. יש כאלה שמתחיל בגיל צעיר במיוחד.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות