כדורים אנטי דיכאוניים ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

03/04/2017 | 09:18 | מאת: איתי

שלום רב. יש לי ארבע שאלות חשובות, אודה לך מאוד אם תענה על ארבעתן. א. האם נטילת כדורים כמו פלוטין/ציפרלקס יכולה לגרום לנשירת שיער? ב. האם הנשירה הפיכה? זאת אומרת אם מפסיקים את הטיפול השיער שנשר יחזור? ג. האם הנשירה ממשיכה כל עוד לוקחים את הכדורים או שהיא עוברת בשלב מסויים בטיפול? ד. האם תרופות אלו יכולות להקדים התקרחות? למשל לגרום למי שהיה אמור להתחיל להקריח בעוד 15 שנים להתחיל להקריח כבר תוך שנה?

03/04/2017 | 12:28 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

איתי שלום, נטילת כדורים אנטי דכאוניים עלולה לגרום לנשירה מסויימת בעת נטילת הכדורים וברגע שמפסיקים התופעה חולפת, אבל אם אתה נושא את גן ההתקרחות זה באמת יכול להאיץ את התהליך ולגרום לנשירה/התקרחות מוקדם יותר מהצפוי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות