הפסקת גלולות דיאנה ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/03/2017 | 07:52 | מאת: דנה

שלום דר, אני בת 34 נוטלת גלולות כ 15 שנה. לפני כ 10 שנים החלה דלילות ומשירה והומלץ לי להחליף את הגלולות לדיאנה. במקביל משתמשת במינוקי 5 פעם אחת ביום. ברצוני להפסיק את הגלולות (בנתיים לא בשביל הריון אלא בהמשך). האם תיתכן נשירה משמעותית בעת הפסקת הגלולות? האם כדאי לעבור בנתיים לגלולה אחרת לכמה חודשים ואז להפסיק?? חוששת להפסיק את הדיאנה בגלל בהורמונים בה וההשפעה על השיער. במידה ואפסיק לאחר כמה זמן תורגש הנשירה?? האם בטוח שתהיה?? לכמה זמן?? האם יש משהו שניתן לקחת בזמן הזה כדי למזער את הנזק?? אודה למענה על השאלות תודה

26/03/2017 | 10:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דנה שלום, הפסקת גלולות דיאנה עלולה לגרום לנשירה מוגברת עקב שיבוש הורמונלי בעקבות הפסקת נטילת הגלולות אבל לא בהכרח. ממליץ לך להחליף לגלולות בשם יסמין ולהמשיך עם מינוקסי 5 וכמובן תמיד מומלץ מדי פעם להתייעץ עם רופא עור לגבי אפשרויות טיפול בנשירה.

26/03/2017 | 21:14 | מאת: דנה

תודה!! מה ההבדל בין דיאנה ליסמין הן מבחינה הורמונלית והן מבחינת ״הסיוע״ שלהם במניעת נשירה שוב תודה

27/03/2017 | 12:26 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דנה שלום, אי אפשר לדעת בודאות אבל בד"כ עובר טוב.

29/03/2017 | 16:09 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

דנה שלום, היסמין היא חלשה יותר אבל גם היא אחת מהגלולות שניתנות למניעת נשירה.

26/03/2017 | 21:22 | מאת: דנה

עוד שאלה דר.. האם המעבר בין הגלולות אמור להיות ״חלק״ ללא השפעה רעה על השיער? תודהה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות