שיער דליל בדיקות דם----

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/03/2017 | 22:56 | מאת: אור

אהלן דוקטור בן 23 תמיד היה לי שיער מאוד ארוך ובריא לאחרונה התחליל להדלל השיער רציתי לדעת אילו בדיקות דם צריך לעשות כדי לשלול חוסר בויטמנים ומינרלים תודה רבה

12/03/2017 | 09:55 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אור שלום, 98% מהגברים שסובלים מדלילות/התקרחות זה על רקע גנטי הורמונלי ולכן סביר להניח שזה גם המצב אצלך ולכן בדיקות דם אינן נדרשות לצורך איבחון.

15/03/2017 | 18:42 | מאת: אור

האם כדי להשתמש במינוקסידיל? חשוב לציין שאני לא סובל מנשירת שיער אלא רק בשיער דליל במקומות של המפרצים

21/03/2017 | 08:06 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אור שלום, התרחות לא בהכרח מתבטאת ע"י נשירה אלא לאט לאט השיער מתכווץ עד שמפסיק לצמוח - אם אתה חש בדלילות במפרצים יש מקום לנסות את המינוקסידיל אבל תמיד ממליץ להתייעץ עם רופא עור.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות