הדמיית שיער בקרקפת ...

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/03/2017 | 17:40 | מאת: פרנקו

שלום ד"ר אלכס. אני בן 39, בריא, עור בהיר מאוד, יש לי שיער דליל בקרקפת, לפני כחודשים וחצי התחלתי עם הדמיית שיער במכון מוכר בארץ ומאושר ממשרד הבריאות, עשיתי עד עכשיו כ- 11 טיפולים. יצוין כי עדיין לא הגעתי למצב הטוב בהדמייה והגעתי ל- 30 אחוז הצלחה, כלומר מבחינת שינוי צבע הקרקפת. השאלה: האם זה בסדר ושכיח? האם הגיה ל- 25 טיפלים למשל זה בסדר ... תודה אדוני הרופא על תשובתך.

09/03/2017 | 08:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

פרנקו שלום, למיטב ידיעתי הדמיית שיער אמורה לקחת בין 4-6 טיפולים כדי להגיע לתוצאות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות