מינוקסי קצף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/04/2007 | 10:17 | מאת: אלונה

ד"ר האם זה נכון שמינוקסי קצף יעיל בעיקר לחלק האחורי של הראש? האם המעבר מספריי לקצף עשוי להוביל לתופעות לוואי? שאלה נוספת, האם גלולות אנדרוקור עשויות להקשות על ירידה במשקל?

16/04/2007 | 10:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלונה, הקצף יעיל כמו הספריי לחלק הקדמי של הראש. יכול להיות שבתחילת השימוש תהיה נשירה קלה, אך לא בהכרח. האנדרוקור עלולות לנפח מעט, אך לא יקשו בירידה במשקל.

22/03/2010 | 20:29 | מאת: גיא

שלום רציתי בבקשה איך מומלך להשתמש במינוקי קצף וכמה ?

22/03/2010 | 20:37 | מאת: תשובה

פעמיים ביום לשטוף את הידיים במים קרים למשך 20 שניות למרוח את הקצף על המקומות שמקרחים אתה יכול ליצור איתי קשר ישיר 0509376006 בהצלחה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות