השתלת ריסים ונשירה עקב פעולה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער

12/01/2017 | 14:23 | מאת: אילנית

דר גינזבורג שלום רב אני בת 42. לפני שבועיים הורדתי אצל פלסטיקאי מומחה פיברומות קטנות על העפעפיים העליונים והתחתונים. בעזרת לייזר co2 ואלחוש על יד משחת אמלה. כבר כשבעה ימים שיש לי נשירת ריסים כארבע ריסים ביום האם הנשירה יכולה להיות קשורה לפעולה? האם ריסים צומחים שוב? במידה ואצטרך השתלת ריסים האם אפשר להוסיף ? אשמח לתשובתך כי אני ממש בדיכאון מהסיפור תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
16/01/2017 | 12:45 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

אילנית שלום, אם הפיברומות לא היו על הריסים עצמם לא רואה קשר בין הטיפול לנשירת הריסים. לעיתים יש נשירה טבעית של ריסים שצומחים מחדש. ניתן לעשות השתלת ריסים במידה ואכן יש מקומות מספיק ריקים בין שיער לשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והשתלות שיער