השתלת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/03/2007 | 23:32 | מאת: בן

ד"ר שלום , עברתי השתלת שיער לפני כ-5 חודשים ורציתי לדעת האם השימוש במוצר של GNC -ULTRA NOURISHHAIR לגברים(תוסף תזונה חזק עם ביוטין 667% אינו פוגע בשיער שהושתל... אני כמובן אעדיף פרופסיה אבל המחיר אינו מאפשר לי התמדה... הGNC הוא מארה"ב-ואינו יקר....מה שיאפשר לי התמדה... בנוסף רציתי לשאול האם זה הגיוני שאני מרגיש שבחודש האחרון יש לי נשירת שיער...מה שלא היה מס חודשים אחרי ההשתלה..מתי אני יכול לראות תוצאות סופיות של ההשתלה? האם השימוש בטופיק וחבישת כובע אינו מזיק לשיער... אני מודה לך על העזרה,חג שמח ושבת שלום, מורן

01/04/2007 | 08:20 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום בן, GNC -אלו ויטמינים וסיליקה, זה לא יועיל לך לשיער, זה לא במקום פרופסיה. אני לא יכול לענות לך לגבי הנשירה לאחר ההשתלה, תשאל את הרופא שלך. בכל אופן, יכול להיות שאתה ממשיך לאבד שיער (לא השיער שהושתל).

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות