התנפחות בפנים של הכלב שלי .

דיון מתוך פורום  וטרינריה

18/01/2009 | 10:14 | מאת: לידן

קמתי בבוקר וראיתי שהכלב שלי מתנהג כרגיל שמח עליז משתולל קצת וכו' . ממש לפני חצי שעה אני ניגש אל החצר שלי סתם כדי לראות מה קורה איתו . ואני שם לב שהלחי שלו התנפחה בצורה משמעותית הכלב נראה די עצוב עם דמעות בעיינים . והוא לא מתנהג כרגיל הכלב מהלך באיטיות ורואים שעובר עליו משהו . אין לי מושג מה זה כנראה שזאת אלרגיה או עקיצה של דבור או משהו אבל אני לא רואה דם אני לא רואה חתך לא פצע כלום אך ורק נפיחות . אבא שלי אמר שלפני יומיים הוא ראה שהכלב שלנו אכל עכבר . אבא שלי עבר ליד הדלת של החצר והוא ראה את העכבר בפה שלו זה יכול לגרום נזק לכלב יכול להיות שזה בגלל זה אני ממש מודאג אפשר לדעת מה לעשות לגבי זה ?

19/01/2009 | 09:01 | מאת: ד"ר טליה מור

לידן שלום, ראקציה אלרגית הינה אחת האפשרויות אך חובה לגשת לבדיקה אצל וטרינר כדי לבצע אבחנה, ישנן סיבות נוספות מסכנות חיים המחיבות טיפול מידי.

מנהלי פורום וטרינריה