המלטה אצל איילה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

01/08/2008 | 12:06 | מאת: אור

שלום, רציתי לדעת כיצד ממליטה האיילה? האם היא ממליטה כמו כל היונקים, או מסיפור ששמעתי שרשום בתורה שהיא ממליטה ע"י הכשת נחש????? איפה אפשר למצוא חומר על הנושא?

02/08/2008 | 15:03 | מאת: ד"ר טליה מור

אור שלום, אין קשר להכשת נחש.

13/07/2010 | 12:52 | מאת: ROEY

יש קשר וחצי התורה לא משקרת האיילה כשיש לה צירים חזקים היא עולה לפסגת הצוק והיא רוצה שהתינוק שלה ימות אז אל עליון מזמן נחש שמכיש אותה היא ממליטה והוא נופל מהצוק אז מגיע הנשר שתופס אותו אומרים שנשיונל הגאוגרפיק קלטו את זה פעם ואני לא מוצא את הקליפ של זה

14/09/2017 | 15:31 | מאת: חיים

השבוע שמעתי עדות ממקור ראשון על מעקב בטבע שהתנהל ע"י קבוצת תלמידים ביחד עם עזריה אלון ז"ל בו מצאו איילה לפני המלטה הם סגרו עליה והמתינו ואכן ראו נחש מגיח מקיש ונמלט

מנהלי פורום וטרינריה