הטסת כלבים

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 18:18 | מאת: רוני

האם כדאי לתת כדור הרגעה או כדורי שינה לפני הטסה ארוכה (11 שעות)?

24/07/2001 | 18:40 | מאת: מירית

לקחתי את הכלב שלי לארה"ב, הייתה עצירה בניו יורק ואז המשכתי משם למינסוטה ונתתי לו כדור הרגעה בארץ מיד לפני הטיסה ובעצירת ביניים מוציאים את החיות בכלובים שלהם וגם אז נתתי לו עוד אחד אפילו ניתן להוציא את הכלב לטיול קצר ולנקות את הכלוב. בהחלט כדאי לתת כדורי הרגעה, טיסות הן מאוד קשות ומלחיצות עבור כלבים וכלבך יצטרך כיום יומיים "התאוששות"! כדאי לברר טוב טוב מראש את כל מה שנוגע לסידורי הטיסה של הכלב, בשבילך ובשבילו. אם הכלב הוא קטן (בגודל שאפשר להכניסו בכלוב ואת הכלוב ניתן להכנסה מתחת למושב במטוס) אז בפעם האחרונה שבדקתי ניתן להעלותו למטוס, אם זה המצב אז לא ניראה לי שצריך כלל לתת לו כדור הרגעה.

24/07/2001 | 18:47 | מאת: מירית

עוד משהו, עשה את הכלוב כמה שיותר נוח לכלבך, שים הרבה נייר עיתון מתחת לרשת שבתוך הכלוב ומעליו שים לו שמיכה נוחה וצעצוע שאהוב עליו, זה ייקל על הלחץ הכללי שלו. תן לו המון מים לפני הטיסה אפילו אם זה מצריך להזריק לו לתוך הפה!! כי המים שמכניסים לכלוב פשוט נשפכים תוך דקות על כל הכלוב ולא נשאר כלום לכלב. עדיף שלא יאכל הרבה מדי לפני הטיסה ואם כן טייל איתו שיעשה את צרכיו קרוב לפני הטיסה כדי שלא תקבל כלב מלא בצרכים שלו בסוף הטיסה...

24/07/2001 | 21:25 | מאת: דר' אדיר שיפרון

בדרך כלל ממלץ לתת כדור הרגעה כ שעה לפני שמכניסים את הכלב לכלוב הטסה. המינון נקבע ע"פ משקל ואופי הכלב. בדרך כלל ממלץ להשתמש בחומר הקרוי ACP הניתן בכדורים. מכלובים נמצא מתקן למים, ע"מ שהכלב יגיע למים והם לא ישפכו בטילטולי הדרך, ממלץ להכניס לכלי צמר גפן ספוג בהרבה מים. נסיעה טובה!

מנהלי פורום וטרינריה