התנהגות חתול שאלה ליודעי דבר

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 13:55 | מאת: טובי

שלום רב, בזמן האחרון ללא כל סיבה המובנת לי החתול שלי עושה את צרכיו (צואה בלבד) בבית ולא בארגז המיועד לכך. החתול נמצא באופן קבוע בבית ואינו יוצא ממנו. שאלתי מה גורם לחתול לנהוג כך ? ומה ניתן לעשות על מנת למנוע את התופעה? בתודה מראש טובי

24/07/2001 | 21:34 | מאת: דר' אדיר שיפרון

חתול עושה צרכים מחוץ לארגז מסיבות שונות 1. יש להפריד פיזית בין המזון וארגז החול 2. צריך לנקות טוב טוב כל יום את ארגז הצרכים 3. נסה להחליף לחול מסוג אחר 4 יתכן ונכנס לדירה חתול או כלב המפריעים לחתול שלך, הדבר נכון במיוחד לדירות קרקע או כשיש לשכנים חתול שמצליח להסתנן לבית 5. מידה והחתול עבר טראומה נפשית, אין מנוס משימוש בתרופות

06/08/2001 | 15:59 | מאת: א.ל.

אפשרות נוספת הלקוחה מנסיוני האישי - לא להשתמש בחול עם תוספי ריח !!! זו המצאה של בני אדם, ואף אחד לא שאל את החתול אם הוא חי בשלום עם הריח הזר הזה!

06/08/2001 | 16:16 | מאת: א.ל.

אפשרות נוספת הלקוחה מנסיוני האישי - לא להשתמש בחול עם תוספי ריח !!! זו המצאה של בני אדם, ואף אחד לא שאל את החתול אם הוא חי בשלום עם הריח הזר הזה!

מנהלי פורום וטרינריה