כלבה עם חרדת נטישה

דיון מתוך פורום  וטרינריה

24/07/2001 | 13:27 | מאת: גיא

יש לי כלבה בת שנתיים וחצי , בכל פעם שאני יוצא מהבית היא מגרדת את דלת הכניסה עד אשר היא נפצעת .....מה עושים??????

24/07/2001 | 19:12 | מאת: אולגה

גם לכלבה שלי הייתה חרדת נטישה, רק גם עם נביחות בלתי פוסקות שהפריעו לשכנים. היינו חוזרים לבית מלא בסימני "נקמה" על העזיבה הבלתי רצויה. אז התחלנו לתת לה עצם בכל פעם שעזבנו את הבית ואנחנו משאירים או רדיו או טלוויזיה פתוחה בווליום סביר, לא גבוה מדי...ואין איתה בכלל בעיה היום. אם גם אצלך יש סימני "נקמה" (אכילת/לעיסת פריטים בבית/ עשיית צרכים וכו') אז תסגור את כל הדלתות של החדרים בבית והשאר את הכלבה בסלון, (צמצם את הנזק).

24/07/2001 | 21:38 | מאת: דר' אדיר שיפרון

חרדת נטישה הינה הגורם מס 1 ל"המתת חסד" בארה"ב ונחשבת לבעיה חמורה במיוחד. הטיפול בבעיה הוא שילוב של אילוף וטיפול תרופתי

מנהלי פורום וטרינריה