מהן הוראות החוק לגבי מתן זריקות לבע"ח?

דיון מתוך פורום  וטרינריה

02/11/2002 | 15:24 | מאת: אורן

אם אפשר בתשובה להפנות אותי במדוייק לחוק הספציפי שמתייחס לנקודה שהעלתי ולסעיף באותו החוק . 1. מה קובע החוק לגבי אחזקה ושימוש בתרופות/חיסונים הבאים: א.זריקה נגד תולעת הפארק ב.כדור נגד תולעים ג.חיסון משושה לכלבים ד.חיסון מרובע לחתולים ה.תרופות שחייבות במרשם רופא ו.תרופות שאינן חייבות במרשם רופא למי מותר לקנות אותם ולמי מותר להחזיק בהם? האם מותר לאדם שאיננו וטרינר או רוקח לקנות ולהחזיק אותם? 2. למי מותר לפי החוק לתת זריקות של תרופות ו/או חיסונים לבעלי חיים? והאם לפי החוק מותר לאדם שאיננו וטרינר לתת זריקה של המוזכרים בסעיף 1 (א-ד) שהזכרתי לעיל לבד ללא הכשרה כלשהי. במידה והתשובה לאחת השאלות היא שאדם שאיננו וטרינר או רוקח יכול להחזיק או לתת את אחת הזריקות , מהם התנאים שצריכים להתקיים כדי שמתן הזריקות יהיה חוקי (בהתאם לחוקי מדינת ישראל). תודה מראש על תשובותיכם.

02/11/2002 | 17:28 | מאת: טריניטי

נראה לי שיהיה לך יותר מזל בפורום "משפט ורשלנות רפואית"...

04/11/2002 | 12:32 | מאת: ד"ר טליה מור

אורן שלום, גש לספריה של השרותים הוטרינרים בבית דגן שם בקובץ החוקים ודאי תמצא את התשובות לכל שאלותיך.

מנהלי פורום וטרינריה