חתול חולה לב

דיון מתוך פורום  וטרינריה

23/07/2001 | 14:34 | מאת: מיקי

לד"ר אדיר שיפרון שלום, סימבה שלי הוא חתול בן 6. בגיל מוקדם איבחנו אצלו חור בלב. הוא מטופל בקונוורטין ולעיתים גם בפוסיד. חייו סטטיים ושלווים ככל האפשר ועד כה הוא היה בסדר. לאחרונה בכל סוף שבוע אני רואה שהוא מבצע מן שיעול במהלכו הוא מניד ראשו מצד לצד. (יתכן וזה קורה בכל יום אך אני צופה בו בעיקר בסופי שבוע מסיבות מובנות של פרנסה..). כיום הוא מקבל חצי קונוורטין ליום. מה היית ממליץ לו? בתודה ובברכה, מיקי

23/07/2001 | 17:37 | מאת: דר' אדיר שיפרון

מיקי שלום, עליך להביא את החתול לבדיקה אצל וטרינר, יש לבצע צילום חזה ואולי גם EKG ואולטראסאונד. יתכן והחתול זקוק לתרופות נוספות שיעזרו לתפקוד הלב שלו ולהוצאת נוזלים מהריאות, הזנחה בטיפול יכולה לגרום למות פיתאומי של החתול בהצלחה

מנהלי פורום וטרינריה