תופעה מוזרה בכלבת הפודל שלי

דיון מתוך פורום  וטרינריה

27/12/2015 | 21:46 | מאת: ג'ודי

שלום ד"ר, במקרה שמתי לב שלכלבת הפודל שלי (בת 8) יוצא חלב מהעטינים. הכלבה בשום אופן לא בהריון. (אינה מעוקרת). מה קורה? אני בלחץ. אודה לתשובתך.

29/12/2015 | 17:20 | מאת: ד"ר יובל סמואל

ג'ודי שלום, האם היא עברה ייחום לאחרונה? כלבה בגילה אשר אינה מעוקרת בהחלט יכולה לחוות הריון מדומה וזו בהחלט יכולה להיות הסיבה להפרשות החלב. במידה ולאחר בדיקה של הוטרינר נמצא כי היא אכן חווה הריון מדומה אמליץ לעקר את הכלבה בהקדם. יש לפנות לוטרינר המטפל לבדיקה מקיפה טיפול בהצלחה

מנהלי פורום וטרינריה